Ben jij onze nieuwe voorzitter?

Heb je affiniteit met duurzaamheid, het bedrijfsleven, de Krimpenerwaard en netwerken? Vind je het leuk om onderdeel te zijn van de groeiende duurzame beweging in de Krimpenerwaard? Lees dan verder.

We zoeken een nieuwe voorzitter die WaardZaam energiek en stevig de volgende fase door leidt

WaardZaam is een netwerk door en voor ondernemers. Door elkaar te informeren en te inspireren, delen ondernemers hun (regionale) kennis m.b.t. duurzaamheid. Omdat de poule aangesloten ondernemers steeds groter wordt, veranderen de eisen aan de organisatie van WaardZaam. De nieuwe organisatiestructuur is vormgegeven en wordt nu uitgerold door de kopgroep met als doel om zo effectief en efficiënt mogelijk te kunnen blijven werken.

WaardZaam zoekt een enthousiaste voorzitter (m/v) met een drive voor duurzaamheid, een relevant & uitgebreid netwerk en met voldoende tijd om zich voor de stichting in te zetten.

De voorzitter speelt een verbindende rol, ziet kansen en initiatieven, verbindt partijen en stimuleert partijen om samen aan de slag te gaan. Hij/zij benadert hiervoor actief partijen via contacten uit het netwerk van WaardZaam of het eigen netwerk.

Word jij onze nieuwe voorzitter? Laat het ons weten. Stuur een mail met motivatie en CV naar info@waardzaam.nl. Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Monique Morée, procesbegeleider van WaardZaam (info@waardzaam.nl).

Terug naar overzicht