Bescherming persoonsgegevens

WaardZaam en de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens

Er is al veel, heel veel, over gezegd. Dus hier in het kort. In het kader van de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens moet en wil WaardZaam netjes omgaan met uw persoonsgegevens. Maar omdat we dat altijd al deden, verandert er niet zo veel voor ons:

WaardZaam maakt zo min mogelijk gebruik van de privacygegevens van de lezers van onze nieuwsbrief (via MailChimp). We registreren alleen een email-adres. Uiteraard kunt u zich altijd uitschrijven. Zie optie onderaan de nieuwsbrief. Of, u stuurt een mail aan info@waardzaam.nl. Wij zullen uw e-mailadres dan direct verwijderen.

Het beheer van onze site valt onder CMS Nexys. Zij verwerken en verzamelen geen persoonsgegevens. Google Analytics, de tool die bijhoudt hoeveel bezoekers er zijn geweest, is ingesteld op het anoniem maken van persoonsgegevens. Cookies worden alleen ingezet voor Google Analytics en blijven 26 maanden behouden.

Bij het organiseren van bijeenkomsten (via EventBrite) noteren we naast uw aanmelding ook uw contactgegevens zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer, functie, naam werkgever/bedrijf, de vestigingsplaats van het bedrijf en gegevens voor eventuele betaling van tickets. We zullen uw mailadres alleen gebruiken om u opnieuw uit te nodigen voor een volgend WaardZaam event.

De gegevens van onze partners worden gebruikt om te communiceren met onze partners. Deze gegevens bewaren we zolang ze partner van WaardZaam zijn.

De gegevens die u met WaardZaam hebt gedeeld, zijn in het verleden nooit verkocht of gedeeld met derden. Dit zal ook in toekomst niet gebeuren.

De link naar de volledige Privacyverklaring van WaardZaam kunt u vinden in de Footer van onze website.

Hebt u nog vragen over dit artikel of over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht