Bij Aafke wint #LekkerDuurzaam Award 2019

#LekkerDuurzaam Award; een opsteker voor duurzame ondernemers in de Krimpenerwaard!
191125-WZ foto2 winnaar LekkerDuurzaam Award.jpg

Op woensdag 20 november j.l. heeft WaardZaam de #LekkerDuurzaam Award 2019 uitgereikt tijdens de druk bezochte Waardborrel. 

De bezoekers konden kiezen uit 4 genomineerde ondernemers die allen op hun eigen manier aanzienlijke stappen hebben gezet op het gebied van duurzaamheid. De vier genomineerden waren De Vries en Verburg, Widek, De Veerdienst Schoonhoven en Bij Aafke. Het was een spannend moment toen de bezoekers van de Waardborrel hun keuze bekend maakten via de Kahoot sessie. Met een nipte overwinning op De Veerdienst Schoonhoven werd Bij Aafke uitgeroepen als winnaar. 

Hartelijk gefeliciteerd, Aafke en Danny! Jullie zijn een mooi voorbeeld voor ondernemers om te laten zien dat duurzaam ondernemen loont én dat jullie hierdoor een mooie bijdrage leveren aan het verduurzamen van de Krimpenerwaard. Veel succes met jullie duurzame bloemenwinkel en het begeleiden van jongeren naar duurzaam werk!

- Bekijk de #LekkerDuurzaam video van Bij Aafke

PS 1. Bent u een van de ondernemers die tijdens de Waardborrel positief heeft gereageerd op het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfsdak? Word dan partner van WaardZaam en leer van de ervaringen van onze partners op dat vlak en van andere stappen die zij hebben genomen op het pad van hun duurzame ontwikkeling! Neem vrijblijvend contact op met Monique, onze procesbegeleider: mail: info@waardzaam.nl, mobiel: +31 6 25447954.  

PS 2. De foto's zijn gemaakt door Rob Glastra Fotografie. Veel dank!


Terug naar overzicht