NST: Cleanergy!

Zuinige en milieuvriendelijke oplossingen voor tijdelijke stroomvoorzieningen

Aanbod

Verantwoord omgaan met energie en gelijktijdig kosten besparen? Dat kan met Genpower’s nieuwste stokpaardje: Genpower Cleanergy! Hybride. Hierbij wordt de stroom vanuit een accupakket geleverd en enkel wanneer het accupakket leegt dreigt te raken, of wanneer er een kortstondige piek is, slaat het stroomaggregaat aan.

De Cleanergy! van Genpower is te combineren met stroomaggregaten met verschillende vermogens. Via plug & play is de Cleanergy! eenvoudig en veilig aan te sluiten en inzetbaar op praktisch elke locatie.

Dit product is duurzaam omdat

het tot 70% minder brandstof verbruikt!

Door de besparende technologie van de Cleanergy! hybride wordt tot 70% minder brandstof verbruikt voor dezelfde levering van stroom. Daardoor komt ook 70% minder emissie (waaronder CO2) vrij.

meer info:

  • Benieuwd hoe de Cleanergy! hybride bij uw project kan worden ingezet? Neem contact op met de specialisten van Genpower specialisten of bel direct 0184-601990.
  • Het hybride concept van de Cleanergy is in opdracht van Genpower ontwikkeld door NST. NST heeft de engineering, levering en in bedrijf stelling van de elektrische opslag en omvorming gedaan. Tevens monitoren wij de Cleanergy online.
  • Cleanergy is één van de projecten van NST. Wilt u weten wat NST voor u kan betekenen op het gebied van: Hybride-, Solar, UPS, Off-grid, Mobiele Energie oplossingen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen met u kijken waar er energie te besparen valt: 0182 387 522 / info@neho.nl


Terug naar overzicht