Daarom #LekkerDuurzaam!

Met deze campagne wil WaardZaam meer naamsbekendheid opbouwen in de regio en daarmee ondernemers verleiden nog dit jaar partner te worden van WaardZaam.

Steeds meer organisaties in de Krimpenerwaard zien het nut & de noodzaak in van duurzame ontwikkeling en kunnen daar best wat (onafhankelijk) advies en support bij gebruiken. WaardZaam is graag díe onafhankelijke en betrouwbare partner voor deze partijen.

Meer naamsbekendheid, meer partners

Met de campagne #LekkerDuurzaam! wil WaardZaam meer naamsbekendheid in de Krimpenerwaard genereren door middel van korte video’s van verschillende positieve, duurzame voorbeelden uit de regio. Het doel is directeuren, MT’s, besturen te verleiden zich nog dit jaar aan te sluiten bij ons duurzame netwerk en 'Groen licht' te geven aan hun duurzame ontwikkeling.

De boodschap

Geïnspireerd door de SIRE campagne #doeslief, laten we in de #LekkerDuurzaam!’-video's statistieken gecombineerd met voorbeelden van positieve, duurzame maatregelen en gedrag zien. Daarmee willen we uitdragen dat er al veel mogelijk is, dat organisaties het niet alleen hoeven te doen en dat duurzaamheid loont. Samen maken we de Krimpenerwaard duurzamer en mooier!

SDG Convenant, maart 2020

Een belangrijk moment in de campagne is het tekenmoment van het SDG-Convenant in maart 2020. Vanaf dat moment maken de deelnemende organisaties er serieus werk van om binnen 3 jaar een energiereductie van 10% te realiseren. Deelnemende organisaties tekenen niet alleen het convenant, ze zeggen hiermee ook ‘JA’ tegen het partnerschap met WaardZaam en ons programma ‘Groen Licht’.

Wat nu?!

  • Ken jij organisaties voor wie deze campagne relevant is, attendeer ze dan s.v.p. op deze pagina.
  • Wil je meer weten over het WaardZaam partnerschap of Energie Convenant IV, neem dan vrijblijvend contact op met Monique Morée via 06 25 44 79 54.
  • Wil jouw organisatie ook meedoen in de videoreeks, meld je dan bij onze communicatie professional Elise Vonk.
  • Is een duurzame regio ook belangrijk voor jou, dan wil je misschien deze campagne wel promoten?! Voor het WaardZaam campagne-promotiepakket kun je ook terecht bij Elise.

Video's

#LekkerDuurzaam! bij De Vries en Verburg

#LekkerDuurzaam! video 1 van SVN

#LekkerDuurzaam! video van 'Bij Aafke'

#LekkerDuurzaam! video 2 van SVN

Terug naar overzicht