Groepsaankoop zonnepanelen van start (13-02-2017)

Alle inwoners en ondernemers van Zuid-Holland kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven als deelnemer.

Deze week start ook in de gemeente Krimpenerwaard, de groepsaankoop zonnepanelen. De gemeente werkt hierin samen met iChoosr, een onafhankelijke organisator van groepsaankopen. Het is alweer voor de zesde keer deze actie onder de naam ‘SamenZonneEnergie; in de provincie Zuid-Holland plaatsvindt. Alle inwoners en ondernemers van Zuid-Holland kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven als deelnemer.

Krimpenerwaard 4276 panelen rijker

In de gemeente Krimpenerwaard hebben inmiddels 338 huishoudens samen ruim 4276 zonnepanelen aangeschaft via SamenZonneEnergie. In de provincie Zuid-Holland zijn inmiddels 61.000 zonnepanelen aangeschaft. Wethouder Duurzaamheid Pieter Neven: “Wij stimuleren het gebruik van duurzame energie. Daarom heb ik grote verwachtingen van deze collectieve inkoop van zonnepanelen. Door de groepsaankoop wordt de prijs van zonnepanelen voor steeds meer mensen aantrekkelijk”.

Waarom een groepsaankoop?

De groepsaankoop is een laagdrempelige manier voor inwoners om zich te laten informeren over de mogelijkheden van zonne-energie. SamenZonneEnergie brengt geïnteresseerden in zonnepanelen samen. Vervolgens wordt er een veiling georganiseerd onder gekwalificeerde leveranciers. Hoe groter de groep deelnemers, hoe scherper het aanbod. Daarbij worden de kwaliteit van de leveranciers, producten en installatie bewaakt door SamenZonneEnergie. Zo wordt het uitzoekwerk naar een voordelig en kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem uit handen genomen.

Gemakkelijk inschrijven

Wie graag een vrijblijvend aanbod op maat wil ontvangen kan zich tot en met 22 maart gratis en vrijblijvend inschrijven via www.SamenZonneEnergie.nl Op 23 maart organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder vooraf gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet de deelnemers een persoonlijk aanbod. Als een deelnemer besluit om het aanbod te accepteren, dan wordt er een compleet en kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem geïnstalleerd. Vanaf dat moment wekt de nieuwe eigenaar van het zonnepanelensysteem direct zelf zonne-energie op.

Voor meer informatie: www.SamenZonneEnergie.nl

Terug naar overzicht