Verdere verduurzaming bij De Vries en Verburg

Het kantoorpand van De Vries en Verburg wordt verduurzaamd met als doel het energieverbruik te verlagen.

De uitbreiding van de kantine met een multifunctionele ruimte, wordt aangegrepen om het kantoor te verduurzamen. Het doel van deze verduurzaming is om het energieverbruik te verlagen door het toepassen van zonnepanelen op het dak en in de gevel, LED-verlichting en een passief klimaatplafond. Daarnaast wordt, door hoge comforteisen te stellen, het binnenklimaat aanzienlijk verbeterd. Zo zal er worden geventileerd op basis van CO2, past de LED-verlichting zich aan het bioritme aan en zorgt het passieve klimaatplafond voor vermindering van tocht en geluid.


Door een ruime bureauopstelling, veel beplanting rondom de werkplekken en de juiste akoestische voorzieningen wordt dit een uitnodigende plek om te werken. Bij de verbouwing maakt De Vries en Verburg gebruik van oude bedrijfskleding als isolatiemateriaal. Het groendak en de buitenbeplanting stimuleert de biodiversiteit.


We houden u graag op de hoogte van de vorderingen.

Terug naar overzicht