Vermeulen Autoschade officieel Erkend Duurzaam

Het team van Autoschade Vermeulen heeft het certificaat Erkend Duurzaam weten te behalen.

Het team van Autoschade Vermeulen heeft het certificaat Erkend Duurzaam weten te behalen. Daarmee bewijst eigenaar Kees Vermeulen dat hij duurzaamheid en milieubewustzijn tot in detail in zijn bedrijfsvoering heeft doorgevoerd. En dat gaat verder dan het naleven van een paar milieuregels.

Kees Vermeulen: “Wij zijn trots op de erkenning die we met het Erkend Duurzaam-certificaat krijgen. Ik heb het duurzaam ondernemen verweven in mijn bedrijfsdoelstellingen, maar dan komt het aan op het waarmaken. Daarvoor moet duurzaamheid dagelijks in de bedrijfsactiviteiten nagestreefd worden. Omdat mijn medewerkers hier bewust mee omgaan, slagen wij hier samen in. Iedere dag weer zet ons team zich in voor een leuke én milieuveilige werkplek.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met het Erkend Duurzaam-certificaat maakt Kees Vermeulen zijn verantwoorde manier van ondernemen aantoonbaar. Zeker bij grote opdrachtgevers zoals fleetowners, (lokale) overheid, verzekerings- en leasemaatschappijen werpt dit zijn vruchten af. Duurzame investeringen betalen zich op die manier terug voor het professionele autoschadebedrijf.

Autoschade Vermeulen onderging diverse scans van Erkend Duurzaam, specifiek voor de mobiliteitsbranche. “Door het zoveel mogelijk gescheiden aanbieden van afvalproducten en het inkopen van duurzame energie, dragen wij bij aan het programma Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ook in de toekomst willen wij zo zuinig mogelijk gebruik blijven maken van energie”, stelt Kees Vermeulen vast.

Over Erkend Duurzaam

Vermeulen Autoschade B.V. is een FOCWA Eurogarantbedrijf, tevens aangesloten bij A.A.S. Autoschade, een keten van onafhankelijke autoschadeherstelbedrijven. Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit voert het Erkend Duurzaam-programma uit, in opdracht van de branchepartijen BOVAG, FOCWA Vereniging Schadeherstel, RAI Vereniging en Stiba. Dit programma voldoet aan de laatste MVO-standaarden (meer informatie op erkendduurzaam.nl).

Terug naar overzicht