WaardZaam Symposium "De ander te groen af zijn"

Meld je nu aan voor het Symposium!


Vorig jaar een daverend succes met Ruud Koornstra. Ook nu ligt de lat hoog voor het WaardZaam Symposium, georganiseerd op 30 oktober van 16.30 - 20 uur.


Weten wat duurzaam ondernemen is, is één, maar er ook aan beginnen is twee. En waarom zou je er eigenlijk aan beginnen? Reinier van den Berg, bekend als meteoroloog maar de laatste jaren vooral actief als duurzaam ondernemer, deelt zijn passie en kennis over duurzaamheid als keynote spreker tijdens dit symposium. Bevlogen vertelt hij welke duurzame keuzes hij maakt als ondernemer, hoe deze bijdragen aan (financiële) winst en hem voorsprong geven op de concurrentie. Zijn favoriete slogan is dan ook: “De ander te groen af zijn!” 


Daarnaast zijn er interactieve workshops, waarin actuele vraagstukken van ondernemers aan bod komen zoals de workshop MVO-communicatie, Duurzame Bank-sessie, meer doen met / aan SDG's en de leerzame bedrijfsrondleiding bij Orvion. Het programma en meer info over de workshops lees je in de Download. Aanmelden  voor het Symposium geschiedt via Eventbrite. Een ticket kost EUR 65,- p.p. voor bedrijven; voor organisaties zonder winstoogmerk kost deelname EUR 25,- p.p.


Uiteraard is er ook voldoende tijd & ruimte om elkaar echt even te spreken of te leren kennen onder het genot van hapje & drankje. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe, duurzame kantine van De Vries en Verburg, neem dan gerust een kijkje.

Terug naar overzicht