AANBOD QuickScan

Klimaatroute legt de bal op de stip. Het enige wat u moet doen is schieten!

Concrete handvatten naar 10% energiereductie en verder.
Afbeelding2.png

Wij staan voor Duurzaam DOEN! Om hierin een duwtje in de rug te geven, presenteren we met trots het AANBOD QUICKSCAN, van €500,- voor slechts €100,-!

Een QuickScan brengt in beeld welke besparingsmogelijkheden een pand heeft, welke investeringen nodig zijn en wat daarvan de terugverdientijden zijn. Op deze manier kunnen heel gericht de juiste maatregelen worden getroffen, waardoor 10% reductie in drie jaar heel overzichtelijk wordt evenals de weg naar energie-neutraal. Hierbij worden de wettelijk verplichte energiebesparingsmaatregelen met een terugverdientijd van minder dan vijf jaar uiteraard ook meegenomen.

Dit aanbod geldt voor huidige én nieuwe EnergieConvenant partners. Intekening voor dit aanbod is gestart op het symposium en loopt 'zolang de voorraad strekt'.

Dus: wil je scoren? Meld je dan direct aan. 'Win-win’ verzekerd!

Mogelijk gemaakt door samenwerking van gemeenten Krimpen aan den IJssel en Krimpenerwaard, provincie Zuid Holland, Klimaatroute en WaardZaam. Er zijn 60 quickscans binnen dit aanbod beschikbaar (1 per 2000m2, >4000m2 = 3 scans), uitgevoerd door Klimaatroute en OP = OP!