• Gastlessen op De Driestar

  • Sluit ook aan bij dit duurzame netwerk!

    Partner worden

WaardZaam staat voor verbinden om samen te verduurzamen

WaardZaam is een groeiend netwerk van ondernemers in de Krimpenerwaard die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft en daar een meetbare actie op wil zetten. Dit met het doel om zo met elkaar duurzaamheid te versnellen in de Krimpenerwaard.

Als toekomstgerichte, innovatieve ondernemers bundelen we onze krachten en werken we samen in een regionaal netwerk om de duurzame impact in de regio te vergroten.

  • Positief betrokken bij lokale omgeving en klimaat
  • Gezamenlijk energie en CO2 reduceren
  • Kennis delen over duurzaam ondernemen
  • Toekomstbestendig voor eigen organisatie, regio én maatschappij

We staan voor actiegerichtheid: samen duurzaam DOEN! Want alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Met WaardZaam nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, NU en voor volgende generaties. Wij geloven dat we vanuit onze kernactiviteiten kunnen bijdragen aan de oplossing van de actuele maatschappelijke uitdagingen, zoals klimaatverandering. We zijn intrinsiek gemotiveerd om Krimpenerwaard te verduurzamen. Om anderen voor dit doel te inspireren, mobiliseren en samen te (laten) werken.

En, dat is noodzaak! Samen met ondernemers en andere organisaties kunnen we een positieve bijdrage leveren aan het klimaat. Maar dat gaat niet vanzelf. Zo ervaart ruim acht op de tien ondernemers (84%) belemmeringen bij duurzaam ondernemen. Eén van de redenen is dat veel ondernemers hun businesscase niet rond krijgen . Door in eerste instantie in te steken op energiebesparingen, krijgt WaardZaam de businesscase wél positief.

Gelukkig werken wij ondernemers graag aan oplossingen. Daar zijn we goed in! Bij WaardZaam zien we vooral kansen om zaken beter, gestroomlijnder, efficiënter, gezonder, creatiever, inclusiever en in verbinding aan te pakken. Eindresultaat: duurzame winst – voor mens, maatschappij en portemonnee. Vanuit deze visie bundelen we onze krachten en zijn we samen in transitie. Hoe mooi is dat!