WaardZaam is op zoek naar jou
WaardZaam organiseert activiteiten om de Krimpenerwaard te verduurzamen samen met haar ondernemers en inwoners! Dat doen we op een professionele manier en graag samen met jou!

Stichting WaardZaam: actie op duurzaamheid
Vanuit liefde voor de bijzondere natuur in de Krimpenerwaard en voor de mensen die hier wonen en werken is WaardZaam opgericht met als doel om organisaties met elkaar te verbinden om samen acties te ontplooien die bijdragen aan het verduurzamen van de Krimpenerwaard. Inmiddels dragen diverse organisaties, zoals bedrijven, scholen, de ODMH en de gemeente Krimpenerwaard actief bij aan verschillende duurzame activiteiten.

Als partner van WaardZaam wil je actie zetten op duurzaamheid. Je streeft naar toekomstbestendigheid van je organisatie en je leefomgeving. Je staat ervoor open om kennis te delen met de andere partners van WaardZaam om zo van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Word Partner van WaardZaam
Word Partner van WaardZaam en laat zien dat jouw organisatie verantwoordelijkheid voor de toekomst wil nemen en in staat is om serieus het gesprek aan te gaan over de verduurzaming van de Krimpenerwaard. We hebben jou nodig om ons netwerk te verbreden en echte stappen te kunnen maken!
Als partner betaal je een jaarlijkse financiële bijdrage van €125,- exclusief BTW en kun je veelal gratis, deelnemen aan onze symposia, kennissessies en andere thema avonden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEST