Subsidie voor bewoners

Doe de subsidiecheck bij het Duurzaam Bouwloket

Gaat u aan de slag met het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van uw woning? Doe de subsidiecheck om te kijken welke regelingen er lokaal, provinciaal en landelijk beschikbaar zijn.

Ook dit jaar zijn er weer (subsidie)regelingen voor onder andere het isoleren van uw woning, zonneboilers en warmtepompen en btw-teruggave voor aangeschafte zonnepanelen. U vindt de subsidiecheck op www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck. Hulp nodig? Stel direct een vraag aan de onafhankelijk adviseurs van het Duurzaam Bouwloket via telefoonnummer 072 – 743 39 56 of e-mail: info@duurzaambouwloket.nl

Gratis en onafhankelijk advies bij Duurzaam Bouwloket

De gemeente Krimpenerwaard en het Duurzaam Bouwloket werken samen om inwoners van de gemeente onafhankelijk te adviseren over duurzaamheid. Meer informatie vindt u op www.duurzaambouwloket.nl/krimpenerwaard. Via de website www.duurzaambouwloket.nl/nieuwsbriefmeldt u zich aan voor de digitale nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws over subsidies, regelgeving en landelijke ontwikkelingen rondom energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij wonen.